Nici nu vreau sa comentez limbajul doamnei Ana Gutu,care pretinde ca este profesor universitar si aspira la un fotoliu de parlamentar ca preo-european si pro-roman. Aca ar fi prima manifestare de acest fel la doamna Gutu as zice ca este o pura intamplare, dar se vede ca si-a facut un obicei din a se exprima in acest fel in spatiul public. Nu o judec, las cititorii sa o faca, cred ca modul in care te exprimi reflecta nivelul de inteligenta si potentialul intelectual al fiecaruia.

Ana Gutu corijenta la limba romana pe FaceBook

Ana Gutu FaceBook

De ce sa te exprimi in acest fel cand este vorba de optiuni politice? Ce intelege Ana Gutu despre democratie si pluralism de idei? Daca nu esti de acord cu politica unui partid asa trebuie sa apari in spatiul public? Intelegeam sa zici ceva daca domnul Mihai Ghimpu facea ceva pe ascuns, sau nu recunostea ce face, dar asa? Este drept ca l-am vazut si pe deputatul PL la emisiunea In Profunzime cand ne explica ca nu PL voteaza cu fostii comunisti, ci cei din urma voteaza cu PL. Da, asta e cu totul altceva, nu se marita Marioara cu Vasile, ci din contra se insoara Vasile cu Marioara, nu vedeti diferenta?

Ce sa o mai lungim, asa politicieni, asa parlamentari si asa rezultate economice si politice pentru Republica Moldova! Sau vorba veche, stramoaseasca – romaneasca – cum e turcul si pistolul! Teoretic pe partea dreapta a esichierului politic moldovenesc mai avem in acest moment doar doua sperante, Maia Sandu si partidul lui Leanca! Sper ca la noile alegeri sa ii vad cu 51 de mandate adunate si formand AIE adevarat!