Frumoasa Andreea Banica ar putea veni in curand la Chisinau pentru un mega concert, anunta surse neconfirmate inca. Aflata in plin succes, odata cu terminarea programului estival este posibil sa o vedem pe Andreea Banica la Chisinau pentru a face pe placul miilor de fani.

Andreea Banica

Desi nu e prima data cand Andreea Banica vine la Chisinau fara sa anunte din timp, iata ca deja zvonurile circula in cercurile iubitorilor de muzica din Moldova, o aparitie pe scena capitalei Republicii Moldova fiind aproape sigura.

Ultima data cand Andreea Banica a vizitat Chisinaul, atat ea cat si fanii ei de acolo au fost incantati de prestatie, Andreea de cea a publicului si evident publicul de cea a show-ului artistei din Romania.

Cunoascuta pentru modul in care isi organzeaza spectacolele, cu un design vestimentar care atrage privirile barbatilor si invidia fetelor, Andreea Banica, desi nu mai este la prima tinerete, reuseste sa aprinda calcaiele multor tineri.

Atat ea cat si trupa ei au paritii scenice incendiare, deci chiar daca acum este mai frig la Chisinau, suntem siguri ca Andreea Banica va incinge atmosfera la maxim.

Cand faptul ca Andreea Banic ava concerta la Chisinau va fi deja o certitudine, vom anunta ziua si ora la care va avea loc, de unde se pot procura bilete si alte informatii pe care fanii le asteapta cu nerabdare de la noi. Pana atunci, sa ascultam o melodie cu Andreea Banica: Love in Brasil! Auditie placuta!