Dupa ce fanii lui Stefan Banica juniror si ai Andreei Marin au fost devastati de vestea divortului dintre cei doi, iata ca a aparut si un motiv de bucurie, cel putin pentru Andreea Marin, care de trei luni are o idila cu medicul turc, care de data asta nu a furat decat inima prezentatoarei de la Surprize surprize.

Andreea Marin

Tinerel, frumusel si cu barba, medicul turc Tuncay Ozturk i-a rapit inima romancei, caci probabil dupa arabi, turcii sunt cei mai iubiti barbati in Romania.

Pozati de mai multe ori de paparazzi, Andreea Marin fosta Banica, este pe cale sa devina ori Tuncay ori Ozturk, caci recunoasc nu ma duce capul care e numele si care prenumele.

Sau poate e doar o escapada, nimic serios, un fel de a-i arata lui Stefan Banica junior ca viata merge inainte.

Medicul Tuncay Ozturk se ocupa de fizioterapie si osteopatie, deci poate ca e vorba de faptul ca Andreea Marin nu mai este la prima tinerete, poate a inteles ca cel mai pretios dar este sanatatea, fizica dar si psihica, deci de ce sa nu le ai pe ambele la pachet.

Pentru trup iubitul are cabinet, pentru psihic, exista plimbarile si vorbele dulci. Si culmea, diferenta de varsta de 11 ani nu inseamna nimic pentru vedeta din Romania, acum este deja o axioma: iubitul unei vedete trebuie sa fie mai tanar. Nu mai este de mult apanajul barbatilor sa alerge dupa iubite tinerele, acum si doamnele alearga dupa cei tinerei si in „forta”.

Ii uram Andreei Marin o relatie lunga, sanatoasa si de ce nu, inca un bebe romano-turc! Tenul alb al romancei + tenul masliniu al turcului sunt ingredientul perfect pentru un bebe mic si scump. Iar Catalin Maruta ar putea fi bona, caci are deja experienta.