Acum ceva vreme stateam de vorba cu una din colaboratoarele nostre de la Guvern [ cea care ne ami sopteste cate ceva despre ce va fi si cum va fi in Republica Moldova], iar Galina mi-a spus ca Angela Gonta „se vede” cu Vlad Filat. Cum discutia avea loc inainte de divortul lui Vlad Filat, am dedus ca este de fapt o „stire” neverificata si mai mult ca sigur nefondata. Iata ca ieri [mai bine zis azi noapte] am vazut un trafic nefiresc de mare legat de Angela Gonta pe Portalul All Moldova. Verificand ce anume a atras acest numar nefiresc de vizitatori, minune mare – desi biografia Angelei Gonta e veche si evident pe locurile 1-3 in cautarile pe internet – deci macar 45% din cei interesati ar fi aterizat la noi, pana acum mai mult de 10 sau hai 20 de persoane interesate nu erau.

Acum, brusc apar intr-o singura noapte cateva sute. Si cand colo ce a vezi: Stire bomba – Angela Gonta se va casatori cu Vlad Filat! Sa mai spuna cineva ca iese fum far asa faci foc! Acum ce sa zicem, era si normal ca Vlad Filat sa se casatoreasca cu Angela Gonta, altfel nici nu ne putem imagina viitorul lor, dar si al Republicii Moldova. Ca relatia lor este inca de pe vremea cand Vlad Filat era casatorit, ca acesta este motivul divortului lui Vlad Filat de sotia sa, nu putem sti – cu atat mai mult nu putem specula.

In octombrie scriam:

Angela Gonta este un personaj aparte in media din Republica Moldova, serioasa ea prezinta zi de zi stitile PRO TV. Acum ceva vreme, cand scriam despre divortul lui Vlad Filat – multi credeau ca batem campii – se zvonea ca ar fi iubita celui mai puternic politician din Chisinau. Au fost barfe si s-au dovedit total neadevarate.

Azi spunem cu certitudine: In curand nunta lui Vlad Filat cu Angela Gonta! Acum ziceti si voi, cine sunt cei mai informati cand vine vorba de culisele din Republica Moldova? Sa le uram casa de piatra!

Angela Gonta si Vlad Filat