Tot mai des vad ca lumea intra pe site-ul nostru in cautarea de Anunturi Chisinau, propabil ca ceva bun se intampla in societatea noastra, lumea este in cautare. Speram din tot sufletul sa fie cumparatorii si nu cei care au ceva de vanzare, caci din acestia erau si cu ceva timp in urma.

Anuntul gratuit

Site-uri de anunturi Chisinau sunt sute, 999.md sau makler, insa de ceva vreme tot mai utilizat este Anuntul AZ gratuit,  cu destinatie publicul din Republica Moldova, Ucraina si Romania.

Astfel, daca esti in cautarea unui site de anunturi, iata o lista cu cele mai vizitate anunturi, ca sa iti faci o idee cu ce se cauta in mod special in ultimile zile.

Nu te zperia ca exemplul se refera la Romania, caci de aceea este si exemplu, pentru a vedea ce cauta cei din tara vecina, pentru anunturile din tara noastra, exista precum ai vazut All MoLdova, adica anunturi din si pentru toata Moldova!

La final, daca ati prins ideea,  va sfatuim sa folositi in continuare si varianta 999.md de exemplu, insa nu uita sa postezi anuntul tau si aici. Mai ales daca este de interes continuu, cum ar fi prestari de servicii, vanzari permanente (legume, fructe), caci avantajul de a fi prezent pe cat mai multe site-uri nu este de neglijat!