Daca tot am deschis subiectul Radu Busila, am cautat si propria sa biografie, descrisa cu lux de amanunte pe site-l sau, cu inimioare. Iardaca suntem la o zi dupa Valentine’s day, am zis ca ar fi bine sa deschidem un ciclu de prezentari, intitulat sa ne cunoastem alesii (sau pretendentii). Poate ne va ajuta sa stim cu cine votam, sa nu ajungem in dilema „cetateanului turmentat” a lui Caragiale.

Radu Busila – (Muligambia)

In scurta biografie Radu Busila, de pe site-l sau, am gasit urmatoarele date: „La 14 iunie 1995, am absolvit cursul gimnazial la şcoala medie de cultură generală nr. 5 Alexandru Donici.”

Dar unde a facut gradinita? Iaca asta nu stim, iar daca va reusi sa ne citeasca, poate va completa CV-ul, caci alegatorul trebuie sa stie. Urmeaza: „Apoi, la 27 iunie 1997, am absolvit şi cursul liceal (11 clase) la aceiaşi şcoală.” Ok, acum stim, dupa gimnaziu a mers la liceu.

După asta, am fost admis la studii, …, la Colegiul de Poliţie „Dmitrie Cantemir”, de pe lîngă Ministerul Afacerilor Interne al R.M. A devenit si mai clar de ce PPCD-ul este mereu atras de partidul lui Voronin, milita e ceva care atrage ca magnetul.

La 23 iunie 1997, după doi ani de studii şi militărie, am absolvit cu succes Colegiul, obţinînd calificarea de jurist şi gradul de plutonier adjutant. Ne bucuram ca a avut succes, si speram sa fie la fel si in continuare, dar sincer.. am obosit sa citim, asa ca daca doriti, citi voi intreg rezumatul scris de Radu Busila, pe site-ul sau!

 

La final, nu pot sa nu trec preferintele gastronomice, totusi… merita de stiut: Vin roşu din soiuri europene; Plăcinte cu brînză de oi şi mărari. (in mod normal, daca nu termina inclusiv scoli inalte de militie in RO si MD, afla ca se spune marar, substantiv defectiv de plural – adica nu e ca la mar, un mar doi meri vs un marar doi marari..!

Sursa poza: Muligambia