Nicolae Botgros si-a aniversat frumoasa varsta de 60 de ani la Palatul National. Invitati de marca din Romania si Republica Moldova au participat la aniversarea maestrului, insa un incident petrecut inaintea concertului a umbrit cumva aniversarea.

Nicolae Botgros

Nicolae Botgros a fost înjurat de bodyguarzii presedintelui, inainte de inceperea spectacolului, demonstrand a mia oara ca militianul ramane militian. Maestrul a fost imbrancit, injurat fiind nevoit sa mearga la spital petru ingrijiri medicale. Incredibil dar adevarat. A fost pentru prima data in viata si cariera marelui dirijor cand inainte de spectacol este nevoit sa mearga la spital.

Concertul a inceput cu o ora intarziere, iar Nicolae Botgros nu a aratat nici pe departe ca ar fi avut loc un asemenea incident. Presedintele Timofti a tacut malc, a stat cuminte langa Lucinschi tot spectacolul, speram ca macar azi sa ne anunte ce masuri au fost luate impotriva „banditilor” din garda sa.

Spectacolul a fost superb, toti cei invitati cantand in cinstea maestrului Nicolae Botgros care la final se vedea obosit si lipsit de glas. Sa speram ca astfel de evenimente fericite nu vor mai fi umbrite de incidente nedorite.