Moldovenii sunt cunoscuti ca fiind unii dintre cei mai mari iubitori de flori, de aceea am zis oi ca este momentul sa le oferim cititorilor All Moldova ocazia sa vanda cactusi online, prin intermediul site-ului nostru.

Catus de vanzare – Chisinau

Iata o modalitate simpla de a va face cunoscute ofertele de vanzare a florilor, in special a cactusilor,cu care dorim sa incepem vanzarea din categoria flori de vanzare.

Nu o sa dam acum denumirea fiecarei varietati de cactus, important este sa faceti o poza a cactusului pe care doriti sa-l vindeti, sa o postam pe site, iar cumparatorul care este indragostit de flori, va suna la numarul de telefon afisat la fiecare oferta, va veti intelege la pret si la modalitatea de a preda floarea.

Acest mod de a face comert online se adreseaza doar celor care fac asta din pasiune, ca particulari, fara a face din asta o meserie sau sa fie comercianti de flori.

Un pensionar(a) care are flori si nu le mai poate intretine, sau in cazul florilor ce se inmultesc mai mult decat poate omul tine in apartament, are acum posibilitatea sa le vanda online.

Asa cum spuneam mai devreme (sau mai corect, mai sus) in cazul in care aveti cactusi de vanzare, postati la noi pe site anuntul, un pret orientativ, mentionati daca se vinde cu vas cu tot, numarul de telefon la care sa fiti gasiti si asta e tot. Important este ca atunci cand lasati mesajul, adresa de email sa fie scrisa corect. In loc de nume puteti pune prenumele sau un nickname oarecare, nu conteaza, important este sa fie unul de care sa stiti sigur ca va ajuta s acomunicati cu viitorii clienti.