Astazi din pacate domnul Constantin Cheianu iar ne-a dat prilejul sa scriem despre el. Spuneam acum ceva vreme ca este rusofil, rusofon, incult si mai ales spurcat la limba. Peste 30% dintre cititori ne-au contrazis, iar 70 % intelesesera deja cum stau treburile cu „marimea sa Constantin Cheianu„.

Nici nu stim daca mai are rost sa comentam pozele in care ba ne face prosti (pe noi moldovenii, evident – el fiind rus, evident este mai presus!), fie ne lauda emisiunile lui preferate de la canalele rusesti (acum va este clar de ce nu este niciodata nici pentru difuzarea in moldoveneasca nici in romana a filmelor, emisiunilor, jurnalelor!

Emisiunea preferata a lui Constantin Cheianu este  ”Segodnia vecerom s Andreem Malahovâm” a celui mai buncanal transmis in Moldova, ORT.

Limbajul invatat in scoala primara, liceu si facultate, a iesit pe (era sa spunem gura – dar de data asta era tastatura) undei- place ‘mnealui si iata ce ne spune ” ăștia de la MOLDOVA 1, Băi, uitați-vă… hai nu la, Aduceți-o, băi, pe”.

Bai si mai, cam la asta se ridica intelectul unui mare jurnalist. Chiar daca e vorba de FaceBook, ne gandim ca poate ar trebui sa mai treaca fie si pe la scoala rusa, atat de iubita de ‘mnealui, dar sa treaca, se se cizeleze, sau pana la urma astia prostii, nu prea suntem in anturajul „marimei” sale!

Încetați să mai apelați la moldoveni, la conștiința lor! Nu vă mai mirați cât de pasivi și de proști sunt. Asta e o realitate..

Poate ca suntem prosti Constantine, da multi! Asta daca cumva ai auzit de Constantin Negruzzi, si de Alexandru Lăpușneanul. Din pacate nici unul nu a studiat la Moscova ca tine, dar scria unul atat de bine, caci ai fi putut invata si tu limba noastra cea de toate zilele!

Daca vreti sa vedeti pozele in marime naturala, faceti doar click pe ele si va minunati!