Constantin Cheianu, probabil satul de mariajul cu Anatol Durbala, din cand incand mai viseaza, si cum nu poat evisa doar la Alla Pugacheva nascuta in 1949, este indragostit de nimeni alta decat frumoasa Agnetha Fältskog nascuta in 1950. o spune chiar el pe pagina sa de FaceBook.

Si nu o spune doar odata, caci domnul Constantin  Cheianu, a carui poza de indragostit o puteti gasi pe internet, are trei pasiuni: sa il injure pe Mihai Ghimpu, sa-l laude pe Sergiu Mocanu si sa viseze la ABBA. Probabil ca ori nu are oglinda, ori are orbul gainii, altfel daca nu din decenta, macar din rusine si nu s-ar fi laudat cu visele sale erotice cu superba blondina de la formatia suedeza ABBA.

Parca cu cat trece timpul ne dam seama ca pozele despuiate ale cheliosului, visele erotice si dragostea fata de piticul din echipa sa, au ceva  bolnav.

De curand si-a gasit ocupatie, bataia de joc fata de Mihai Ghipu si lauda nesfarsita a lui Sergiu Mocanu, ex-prietenul lui Vladimir Voronin. Au devenit tuti-trei mari patrioti si luptatori anti-Ghimplu.

Ma uit la poza din articol, ma uit la poza lui Constantin Cheianu, nascut in 1959, la noua ani dupa Agnetha Fältskog, si-mi dau seama ca nu a trecut de pubertate. Desi parul destept a parasit capul..

Comportamentul pueril, glumele de adolescent plin de cosuri, visele erotice cu artiste, dragostea pentru un coleg de 1 metreu – 1 metru 20, pozatul in ipostaze mai mult inspirate din viata unui gay decat a unui om serios, ne face sa credem ca la Jurnal TV s-au adunat ba incultii, ba copii fara minte.

Viseaza (la)ABBA

Vreti sa vedeti declarati ade iubire a lui Fat Frumos, dati ckick si mariti poza! Cum poate cineva de acest nivel intelectual sa se pretinda jurnalist? Nu stiu, sau mai bine spus, nu cred catraiesc intr-o lume reala, e un vis uras unde doi mascarici ma ataca vizual ori de cate ori reusesc sa trec din intamplare pe langa postul tv la cere-si manifesta talentele.

Stau si ma intreb, cum de nimeni nu-i explica omului fara par ca e copilaresc sa ne explici ba ca esti cel mai destept din gasca ta de prieteni, ba ca ai vise erotice cu artiste sau cantarete vazute doar la TV, sau sa te superi ca (stiti voi cine) pe sat, si sa dai si sa dai in Mihai Ghimpu, pentru ca a indrazinit sa iti supere trustul TV la care lucrezi. Chiar nu ai auzit de penibil domnule Constantin Cheianu? Sau ai auzit dar nu stii ce inseamna! Sau sunteti mizantrop?

Al vostru prezentofil, comentofariot, critiveloman, Grigore (intr-o)Ureche.