Adriana Ochişanu se pare ca a calcat stramb, cel putin asa spune sotul ei Corneliu Botgros, iar acesta ar fi adevaratul motiv al divortului. Indiferent de motiv, atunci cand se destrama o casnicie, e de plans. Jale mare, caci iarasi copii ramasi intre parinti, durere pentru ambele parti, scandal in presa, deci chiar nimic bun.

Adriana Ochisanu

Acum este foarte clar, Adriana Ochişanu era o tanara frumoasa si deseori s-a speculat ca sta din interes cu sotul ei,  Corneliu Botgros. Dar la fel de clar este ca si talentul ei nu ar fi insemnat nimic fara reclama oferita de socrul ei, Nicolae Botgros.

Eu zic ca se face prea mult tam-tam pe seama acestui divort, au divortat ei sotii Filat, acum divorteaza si Andreea Marin de Stefan Banica junior, cati altii nu au divortat?

Cand o casnicie merge prost, asta e. Nimic nu o poate tine pe picioare, iar speculatii de genul „de aia au divortat” nu vor reusi nici sa clarifice situatia, nici sa ne faca pe noi mai desptepti.

Cateva lucruri sunt foarte clare: Adriana Ochişanu este foarte frumoasa si are si ceva talent, Corneliu Botgros se pare ca a mostenit talentul tatalui sau, iar publicul va trebui sa se uite la artist si nu la cum arata acel artist.

Aceasta locuieşte deja de o lună cu un alt bărbat, deşi divorţul încă nu a fost pronunţat. „Fiind căsătorită oficială, ea trăieşte cu un bărbat tot căsătorit oficial“, a declarat recent Corneliu Botgros. Pai daca despartirea s-a consumat „in fapt” cum spune legea, patalamaua de la tribunal este doar o formalitate.