Iata ca 2012 se termina si ne asteapta un an nou, de aceea am zis noi ca ar fi bine sa vedem cam ce s-a vandut in acest an in Moldova. Pe primul loc au fost anunturile cu tractoare de vanzare in Moldova, desi am fi putut jura ca este aproape imposibil asa ceva.

Tractor Second Hand de vanzare

Piata agricola est ein continua crestere in Republica Moldova, iar toti cei ce au nevoie de un tractor, au inceput sa caute tractoare si pe internet. Lucru imbucurator putem spune caci tractoare de vanzare gasim destul de usor acumpe noul site Auto.

Daca piata tractoarelor second hand a fost in crestere, desi aflate pe locul doi, masini de vinzare in moldova s-a clasat abia pe locul doi. In principal au fost cautate masinile aduse din Germania de mai putinde sase luni.

Cum noua lege din Republica Moldova prevede noi taxe pentru detinatorii de automobile, iar cei ce vin acasa de sarbatori vor trebui sa plateasca noi taxe, este posibil sa avem in 2013 o crestere a masinilor inmatriculate in Moldova.

Avem deci acum clasamentul pentru piata auto din Moldova, pe primul loc fiind tractoare de vinzare in moldova, va sfatuim sa investiti in utilaje agricole, acum fiind iarna, probabil ca veti gasi oferte pe site-ul Auto destul  de convenabile!