Asta am gasit azi in lista de cautari pe site-ul nostru, ca si cum daca am anuntat mai devreme ca Angela Gonta se va casatori cu Vlad Filat, musai sa fie si gravida. Credeti sau nu credeti, azi serverul nostru a facut fata cu brio asaltului de cititori, incredibil dar adevarat, numarul de vizitatori a crescut cu 500% doar pentru ca noi avem cea mai buna biografie a Angelei Gonta.

Trafic in secunda in care scriem despre Angela Gonta

Trafic in secunda in care scriem despre Angela Gonta

Pe cine poate interesa daca a ramas Angela Gonta gravida cu Vlad Filat [ am scris de trei ori Plahotniuc in loc de Filat, o fi o premonitie?], eu cred ca lumea a inebunit, scrii de cultura, de probleme sociale, nici o emotie. Scrii despre Angela Gonta, Vlad Filat si copii lor imaginari, lumea da navala! Pai e normal asa ceva?

Iata raspunsul pe care l-a dat mai acum ceva vreme Plahotniuc Angelei Gonta, poate se lamureste lumea de ce, cum si unde. Raspunsul la tot si toate este: „E domnul presedinte al partidului aici….” sau si mai concret: „impertinenta dumneavoastra e incredibila” – ati inteles cum e treaba cu Angela Gonta, Pro TV si Vlad Filat? Daca nu reascultati si spuneti ce zice Plahotniuc: „incredibila sau icredibila„? Cum se spune corect?

Concluzia: maine vom gasi inca 10 mii de cautari la intrebarea: este Angela Gonta gravida? Si daca DA, cu cine?