O stim cu totii pe Simona Gherghe, dar mai putini au rabdare sa-i urmareasca emisiunea, asa ca nici despre gafele ei in direct nu se prea stie, dar daca noi ne-am propus sa facem o biografie Simona Gherghe, trebuie sa studiem subiectul mai amanuntit.

Simona Gherghe – Antena 1 – Acces Direct

Vom prezenta probabil si o galerie foto cu Simona Gherghe, pentru cei ce sunt doritori de senzational, insa mai est epana atunci, acum era randul gafelor facut ein direct de prezentatoarea antenei.

Acces Direct ar fi trebuit sa fie asa cum ii spune numele in direct, dar o gafa mai veche, legata de iubitul cantaret si prezentator TV, Dan Bittman, ne arata ca „antenili” sunt gata sa ne arunce minciunele (o parte le gasiti in retetele culinare) pe gat. Astfel, cantaretul era prezent la Happy Hour in direct cand Simona Gherghe ne prezinta un interviu înregistrat. Urmeaza evident scuzele si rasul ala strengaresc: m-ati prins vagabonzilor.

Andreea Bălan sau Andreea Bănica este intrebarea dintr-o alta emisiuen in direct cand prezentatoarea le confunda, dar este scoasa din momentul jenant de balanica, care precizeaza ca nu e o problema, mai grav e cand e confundata cu Andeea MArin, bruneta, intre blonde nu se pune.

Mai grav insa este ca intr-o alta emisiune, crezand ca are microfonul inchis spune la o adevarata Lady: „Cât de penibilă e asta!”. Asta era evident „Sharon Stone de România”. Si cum penibila a ramas tot Simona Gherghe, mai ales cand se infurie pe cei ce o critica, sau critica antenele, ramane sa realizam biografia ei, sa o publicam pe site, iar voi sa aflati cine e iubitul prezentatoarei de la Acces Direct!