Cu siguranta nici o piata nu este mai dinamica odata cu venirea primaverii decat piata auto din Republica Moldova. Cum se incalzeste timpul, toti cei ce au masini de vanzare in Moldova ies la targ cu ele, posteaza anunturi noi pe internet, in speranta ca odata cu venirea caldurii va veni si norocul pe strada lor.

Piata Auto

Cel mai mare site de anunturi din Republica Moldova, cel care ne aduce cele mai noi informatii despre piata auto, a inceput deja sa simta acest nou suflu de primavara. Mai interesant ni s-a parut vanzarea tot mai mare a tractoarelor, care in ultimile 6 luni a inregistrat o crestere de peste 40% fata de aceiasi perioada a anului trecut.

In consecinta, sfatuim pe tot cei ce au masini de vanzare secind hand sa foloseasca portalul de stiri Auto, mai ales ca ofertele sosite din Germania lepot oferi informatii pretioase despre piata auto din Europa.

Evident, o vizita la piata auto de la Pruncu, un anunt in Makler sau pe 999.MD va poate fi de folos. Nimic nu este mai important atunci cand vrei sa vinzi o masina second hand in Moldova, decat sa ai anuntul postat pe cat mai multe site-uri! Inclusiv pe Anuntul AZ, este gratuit si iti ofera sansa sa fii vizitat de peste 20 de mii de persoane interesate de piata auto din Moldova.