Deja am ajuns la peste 10 mii de cautari pe zi pentru gasirea ofertelor de masini de vanzare in Republica Moldova, in special tractoare aduse din Germania, asa ca ne vedem nevoiti sa va reamintim ca aici gasiti mai multe informatii, dar in acelasi timp puteti plasa si anuntul vostru de vanzare a unei masini aflate in Moldova, sau care poate fi adusa aici.

Piata Auto

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi pe pagina special deschisa azi pe facebook a pozelor, iar aici un mic anunt cu numarul de telefon sau alte metode de contact.

Imediat ce ai postat anuntul, un angajat de la Piata Auto MD te va contacta, va stabili cu tine detalii legate de vanzare si anuntul tau va apare pe toate site-urile de profil ale portalului e4MD.info.

Aici gasit adresa paginii de FaceBook unde puteti plasa pozele, cat mai multe, in asa fel incat cumparatorul sa poata sa se decida rapid.

Aveti piese de schimb pentru diferite marci de masini, cum ar fi VW Sharan, Audi sau Mercedes, cu atat mai bine, puteti posta anuntul aici, scrieti ce piese auto aveti la vazare, daca sunt noi sau second hand, cum se poate intra in posesia lor, iar cumparatori nu vor intarzia sa apara.

Stii deja ca aici gasesti citotori interesati de toate domeniile de activitate, deci de ce sa nu profiti si tu, mai ales ca e gratuit. Noi suntem site-ul numarul unu cand vine vorba de servicii gratuite, in afara de stiri si informatii, ne simtim binecand te putem ajuta si cu altfel de probleme, astazi cand din ce in ce mai multa lume se gandeste doar la profit, noi ne gandim la tine! Pentru ca pe viitor sa te gandesti si tu la noi!