Mihai Ghimpu si alianta cu 14 comunisti sau votul lui Plahotniuc ca premier este ultima greseala pe care puteau sa o faca liberalii. Teoretic asta l-a ingropat de tot pentru viitoarele alegeri, care de data asta am siguranta ca vor veni. Indiferent ce se intampla in continuare, daca Mihai Ghimpu voteaza Vlad Plahotniuc lumea va iesi in strada, daca nu se alege premierul, oricum avem alegeri anticipate. L-am sustinut moral pe Mihai Ghimpu pana azi, de acum raman liberal dar fara Ghimpu!

Mihai Ghimpu si alianta cu 14 comunisti sau finalul liberalilor in 2016

Oricum nu stie nimeni daca ar fi folosit la ceva un alt parcurs al PL-ului, daca se opunea sau nu PD-uli, etc. Sunt de acord ca trebuie mereu sa vezi binele general, tinta mai departata decat cea de la nasul tau, dar sa-l sustii explicit pe Plahotniuc, asta se numeste tradare. Tradarea unui principiu, la fel cu tot tradare este faptul ca a spus ca nu voteaza cu comunistii, acum parca ar vota de dragul nostru, al tarii si al binelui suprem!

Ei bine, noi nu vrem sa votezi cu comunistii, nici cu Plahotniuc, asa ca am impresia ca-ti trebuie cel putin patru ani de stat pe tusa, langa colega Vitalia Pavlicenco, poate va vine stralucita idee de a va uni si a avea un singur partid liberal, cum este si normal! Porumbelul a iesit, greseala a fost facuta, cred ca urmeaza si plata pentru domnul Mihai Ghimpu. Durerea este ca-l trage la vale si pe nepotul Dorin Chirtoaca, mai corect – tot partidul se duce la vale!

Mihai Ghimpu in 2016

Mihai Ghimpu si alianta cu 14 comunisti sau finalul liberalilor in 2016