Desi aceasta pagina nu este dedicata special domnului Mihai Ghimpu, recunosc ca la el m-am gandit atunci cand dupa ce am infiintat Ghimpele.Info am inteles ca nimeni nu se ocupa de imaginea presedintelui PL din Republica Moldova. Asa ca din cand in cand am sa ma ocup eu de treaba asta, doar daca nu cumva o sa vrea hiar domnia sa sa o faca, personal. Sau daca te cheama si pe tine Ghimpu, dar nu Mihai – poti sa faci o pagina separata, cu numele tau, in asa fel incat adresa site-ului sa fie exact cu numele pe care-l porti!

Azi am adaugat si primul articol, cel despre politica celor din fruntea Moldovei, azi episodul unu cu Vlad Filat! Episoadele vor avea un video, pentru ca nu cumva sa se zica ca textul nu e ok, insa pe video ne aducem mai repede aminte despre ce vorbim!

Daca v-au placut cele spuse mai sus, aveti astfel de filmari ce ne pot exemplifica ce spun si ce fac politicienii nostri, lasati un mesaj la rubrica „Adauga o stire”

Mihai Ghimpu

Mihai Ghimpu PL Moldova

UpDate 2017: Dupa gafa de a-l demite [pe ministrul justitiei cu propria mana si a-i da ocazia lui Igor Dodon sa se bucure ( promisese ca o sa-l demita pe Salaru cum se urca pe tron ), Mihai Ghimpu a disparut din peisajul politic, s-a dat la fund cu sezice in popor, mai ales ca actualul presedinte i-a retras cetatenia lui Traian Basescu, dovedind ca nu se opreste nici macar in legislatie, daca vrea sa-si faca de cap!

UpDate 2019: avand in vedere ca PL nu prea are sanse sa revina in Parlamnent, ne pare rau pentru domnul Mihai Ghimpu si partdul sau, pentru Dorin Chirtoaca si pentru viitorul liberalilor in Republica Moldova!