Nata Albot ne-a obisnuit deja cu modul de viata marcat de laudarosenie, asa ca nu ne mai mira ca de 8 martie i-a facut maicei sale cadou o sedinta foto, pe care s-a grabit sa o distribuie repede pe blogul sau. Scriem despre subiect, deoarece suntem impotriva modului „neo-smecheresc” de a face reclama propriei familii, poate a catelului sau a ratustii de plastic din baie al vedetelor.

Nata Albot si mamica

Am juns sa vedem concursuri, prezentari de moda sau chiar nou nascuti de pana in 8 luni prezentati ca vedete TV. Pe de o parte, se doreste protejarea minorilor, li se acopera fata la stiri, iar pe de alta venim cu ei la TV sa-i prezentam.

Legat de Nata Albot, ministreasa de la Jurnal TV, sau sarea si piperul lor, si-a prezentat mamica, uite aa, ca a nu prezentam o mamica de la tara, amarata si ai carei copii sunt plecati la munca „la Italia”, ii facem o poza lu’ mami meu.

Ni se pare ca este exagerat sa iti prezinti neamul la TV sau in presa, caci pana la urma, pe cine intrereseza subiectul familie. Cand reporterii impertinenti se baga in sufletul atu, intra in intimitatea ta, te superi. Cand se scrie despre tine te superi, dar cand te afisezi cu tot neamul la TV sau in reviste, ti se pare extraordinar.

Pai care este deosebirea fata de perioada comunista (ce e drept in Republica Moldova nu s-a depasit perioada), cand singurii care erau prezentati la TV fie ca aveai chef fie ca nu, erau familiile stabilor, acum avem aceiasi abordare si din partea „semi-vedetelor” TV.

Sursa poza: natalbot.md