Spre deosebire de oricare alt eveniment din viata, botezul este unica sarbatoare pe care o faci o singura data in viata. De aceea acesta trebui sa raman in amintirea tuturor participacintilor ca ceva unic, de neuitat. Fie ca este vorba de nasi, parinti sau invitati. Chiar si pentru sarbatorit, care va revedea filmul botezului sau a albumelor cu fotografii, va trebui sa fie ceva emotionant, care sa-l bucure peste ani.

Botezul la Moldoveni

O firma specializata se poate ocupa de tot, de la organizarea mesei ce urmeaza dupa ceremonialul religios, pana la angajarea fotografilor si a operatorilor video profesionisti. Indiferent daca organizati botezul acasa sau la un restaurant, chiar daca numarul invitatilor il egaleaza pe cel de la o nunta, firma se va ocupa de toate. Totul trebuie organizat din timp, mai ales daca doresti ca firma sa se ocupe inclusiv de transportul invitatilor la biserica si apoi la locul unde are loc masa.

Poti opta pentru un botez traditional romanesc, care sa tina seama de toate obiceiurile practicate in aceasta fericta ocazie. Inclusiv invitatiile pot intra in obligatiile organizatorului, de la tiparire, alegerea plicurilor si pana la trimiterea lor.

Meniul pentru botez este si el foarte important, de aceea pe baza sugestiilor si preferintelor parinitilor si a nasilor, se poate organiza incepand de la bufetul suedez si pana la traditionala masa de botez, binecunoscuta tuturor. In cazul in care sunt invitati si copii, trebuie avut in vedere ca si ei trebuie sa se simta ca la o adevarata sarbatoare, meniul lor fiind deosebit de cel al adultilor.