Probabil ca nu scriam acest articol daca nu vedeam ieri la Happy Hour cum doamna Bamboi se plangea ca nu poate prinde PRO TV in Norvegia. Am inteles ca sunt doua categorii de doritori de radio online free, cei ce vor sa faca unul si cei ce vor sa asculte unul.

Radio Online

Pe portalul nostru avem deja doua posturi radio online, Radio Zum si Pro FM. Speram ca daca acum vom adauga si informatii despre crearea unui post de radio online, vom incheia cercul. Nu am postat alte posturi pentru ca inca nu am primit cereri. Daca vor fi vom posta cu drag ce posturi radio online va doriti, ca sa le ascultati in timp ce cititi site-ul nostru.

Pentru a avea propriul tau Radio Online trebuie sa urmezi acesti trei pasi simplii:

1) Descarcarea utilitarelor necesare pentru a va crea radio-ul online. Adica NullSoft Winamp, utilitarul care te va ajuta cel mai mult sa faci ce-ti doresti, acesta fiind de fapt cel mai importat lucru de acre ai nevoie.

2) SHOUTcast server cu ajutorul caruia vei putea pune muzica sau ce anume doresti pe internet.

3) Configurarea utilitarelor pentru a putea emite, si cu asta ati terminat! De unde iei toate acestea? De pe site-ul postului de radio, rubrica : Cum sa-ti faci un post de Radio online! Auditie placuta!