Dupa ce am ras doua saptamani in continuu despre isprava lui Oleg Brega, care a fost „fotat” de cateva ori in tinerete, si s-a mandrit cu asta pe FaceBook, caci evident avea si de ce, e singurul „fotat” de pe tot globul pamantesc, si este si coleg cu cei ce fac „reporterie” in mod profesional, am zis sa cautam cate ceva dspre familia sa pe internet.

Oleg Brega -„fotat” de ortodoxia.md

Nu din alt motiv, dar eram curiosi ce vom gasi. Rar gasesti pe cineva sa se „foteze”, deci zis si facut. Am inceput cu o cautare „tatal luii Oleg Brega”, caci una din colege m-a spus ca au intrat cu totii in media sau in politica. Am gasit din nefericire un singur articol. Iata-l! Oferit pe tava de Point.md, care ne informeaza ca domnul Gheorghe Brega era suspectat de a fi venit in Parlament putin baut. Grigore Petrenco, un exceptional om politic, cu simtul olfactiv dezvoltat, a mirosit ceva suspect in Parlament.

Lasam gluma si ne gandim serios, cat mai putem oare rabda analfabetismul la televizor? O sa mai avem parte de super-analisti politici care ne spun ca asistam la  o adevarata „prostologie”? Unde invata oamenii astia sa se exprime? Cata credibilitatea poate avea cineva care crede ca exoista cuvantul „prostologie” in dictionarulk unei limbi? Nici macar nea Stati nu l-a cuprins in dicrionarul sau moldo-roman.

Stau si ma intreb (vorba lui Buraga), astia au „sov-iste”? Adica chestia aia venita de la sovietici, in timp ce se „foteaza” sau sadesc „orhidei”. Tare mic si jos e gadul, de sar atatia peste el. Dragii mei cititori, voi mai rabdati mult atata „prostologie„? Eu unul nu, si am sa scriu despre ei, pana vor intra in pamant de rusine!

Sursa foto: ortodoxia.md