Acum cateva minute am aflat de pe portalul e4Ro ca forumul SeoPedia hacked si host suspendat, un lucru incredibil daca e sa ne luam numai dupa ce se spune despre acel forum, insa se pare ca deja hackerii s-au apucat de joaca pe site-urile romanesti.

Seopedia hacked by mouse

Sa fie legat de scutul anti-racheta sau au descoperit ca romanii sunt mai slabuti la partea de securitate Web? Pana la urma, de pierdut au de pierdut membrii forumului, caci ei isi facusera un obicei din a vinde si cumpara reclama pe forum. Iar daca forumul SeoPedia hacked by mouse nu spune nimic, caci daca era treaba unui hacker adevarat isi revendica isprava, nu ramane decat sa-i credem pe cei de la e4Ro ca a fost mana unui membru nemultumit!

Intre timp,utilizatorii care au de suferit sunt rugati de echipa SEO a portalului e4Ro sa utilizeze forumul SEO detinut de NextHostig.org, unul din cele mai prestigioase prestator de servicii in domeniul hostingului ieftin.

UPDate:

Forumul se pare ca e repornit, merge foarte prost, dar oamenii muncesc sa puna la loc ce s-a stricat. Acum evident totul depinde ce backup-urile facute, mai ales prezenta ultimilor membrii pe forum, a parolelor sau a mesajelor recente.