Astazi se incheie sezonul pentru 2012 la vanzari masini second hand in Republica Moldova, si cum era de asteptat a venit momentul adevarului, sa stabilim Top 10 cele mai vandute masini in Moldova. CA sa nu gresim, pe langa cele scrise deja pe site-ul Auto am cercetat si ce spun expertii de la e-4u.com, la capitolul masini second hand.

Car of the year – Dacia Lodgy

Cele mai bine s epare ca s-au vandut masinile cu 7 locuri, si desi era de asteptat ca la acest capitol, macar i Romania si Moldova sa domine Dacia, iata ca de fapt pe primul loc in Top 10 cele mai vandute masini cu 7 locuri se afla cele trei modele ala grupului VW – Seat Alhambra, Volkswagen Sharan si Ford Galaxy.

Asta la variantele second hand, caci la categoria masini noi, pe primul loc a fost asa cum ne si asteptam, Dacia Lodgy.

Va invitam pe site-ul numarul 1 in domeniul auto din europa de est, in limba romana, Auto Expert RO, site-ul care te va ajuta in 2013 sa tii pasul cu TOP-ul celor mai bine oferte de masini second hand de pe piata din Republica Moldova.

Daca iti caui si tu o masina cu 7 locuri, acum stii ce trebuie sa cumperi! Si sfatul nostru este: cumapara o masina care a rulat cat mai putin in Moldova! Ai sansa sa cumperi o masina buna!

Si o stire pe care deja o stiti, noua taxa pentru utilizarea drumurilor in Republica Moldova a fost deja introdusa si marita la maxim 50 de ero pentru sase luni. LA fel si legea care nu ne mai lasa sa stam cu masina inmatriculata in alta tara mai mult de 3 luni se aplica deja in Republica Moldova!