TOP 400 este o colectie de site-uri si bloguri, din care o mare parte au ca public tinta, Republica Moldova. Impreuna cu cei de la e-Moldova, site-ul care de mai bine de sapte ani incearca sa mentina legatura intre Romanii din Basarabia si cei din Romania, vom incerca sa realizam cel mai complet site cu informatii din si despre Republica Moldova.

Ne bazam in principal pe voi, bloggerii din Moldova sau Romania, din Diaspora sau chiar si din marele imperiu ex-sovietic. Initial vom avea doar sectiunea de limba romana, urmand ca apou, daca vom gasi colaboratori sa construim si sectiunea de limba rusa.

Trafic MD

In aceasta luna vom implini un an de existenta, pe 18 decembrie anul trecut pornea proiectul All Moldova – un site ce isi dorea sa uneasca moldovenii din toate colturile lumii, nu stiu daca am reusit, insa stiu ca am reusit sa pornim de la putin peste 3000 de vizitatori pe luna, iar acum am depasit 30.000. Asta inseamna o crestere de 10 ori a numarului de cititori zilnici, speram ca in anul ce vine sa reusim aceiasi performanta si sa ne putem mandri cu 300.000 de vizitator pe luna.

Faptul ca numarul de afisari este cu 10 mii mai mare decat numarul de vizitatori ne arata ca oamenii nu doar intra pe site, dar mai citesc si alte articole, ceea ce ne bucura. Raportul nu este unul extraoridinar, insa in mediul online este destul de bine. Ne revedem la anul in decembrie sa tragem iarasi linie!

Trafic MD - evolutie AllMoldova

Trafic MD – evolutie AllMoldova