Am inteles ca cel mai de treaba membru AIE este Vlad Filat, mai ales ca este un adept al culturii romanesti. Iubitor de cultura, el ne spune astazi ca este de acord cu revizuirea Aliantei pentru integrare Europeana. Iata ce ne spune el:

Ion Luca Caragiale

„Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale… Din această dilemă nu puteţi ieşi… Am zis!”

El a inteles ca numai o schimbare majora in AIE va putea revigora alianta si evident tara. De aceea propune sa se schimbe primul ministru, si in loc de Vlad Filat sa fie numit Filat Vlad. Astfel cu un nou prim ministru, lucrurile vor merge mult mai bine.

Caci asa cum stim: „Da, aşa, dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului, fie. Si ne mai spune domnul Filat: „Dar cel puţin s-o ştim şi noi!” Caci  domnul fost Prim Ministru Vlad Filat se stie: „Iubesc tradarea, dar ii urasc pe tradatori!”

Iata ca minunatul Ion Luca Caragiale este mai autentic in Moldova decat in Romania. Cu siguranta ca astfel, daca nu se va schimba nimic, daca se va trada, totul va intra in normal, si noi vom asista la .. la ce? La rasul lui Plahotniuc? La inscaunarea lui Voronin sau la inocuirea sa cu Mocanu, luptatorul anti-mafie?

In Moldova nu se poate schimba clasa politica, suntem nevoiti a avea in frunte doar ex-PCRM? Sau se poate si altfel?