Vlad Plahotniuc si-a scos sustinatorii la atac, iar cum Piata Marii Adunari Nationale este plina de mii de anti-plahotniuci, el si-a dus sutele de sutinatori ( poate platiti, poate fara minte ) sa asculte muzica. Zau ca daca am inteles pro-rusii care ies la chemarea lui Dodon, Usatii sau Shor, pe astia chiar nu-i inteleg. Sau poate ca daca-mi dadea si mie 1000 de euro, ieseam maxim o ora sa stau la o cafea cu „plahatniucii„.

Vlad Plahotniuc si-a scos sustinatorii la atac

Mai mult, am inteles din ceea ce scriu cei de la Unimedia ca angajatii de la Posta Moldovei sunt obligati sa iasa si sa-l sustina pe Plahotniuc. Azi nu stiu daca este asa, dar am informatii din interior de incredere si voi afla in curand daca este sau nu este adevarat. Pana acum avem doar o declaratie pe car esincer nu inclin sa o cred, dar nu am nici curajul sa o neg sau sa o contrazic. Am vazut destule ca sa nu ma mai mir de nimic in Republica Moldova.

La întrebarea unde sunt angajații în timpul orelor de muncă, ni s-a răspuns că sunt la proteste: „Așa au ordonat cei de sus”.

Acum la Teatrul de opera se par eca s-au adunat cateva sute de sustinatori ai lui Plahotniuc, sincer nu stiu daca este adevarat ca au fost scosi din institutiile de stat, dar oricum se va afla pana maine, iar daca este asa, atunci cred ca poporul se va strange zilele urmatoare si presimt ca-l vor aduce pe oligarh de maini si de picioare in PMAN sa-i ceara socoteala!

Miting pentru Plahotniuc

Vlad Plahotniuc si-a scos sustinatorii la atac