In fiecare an in Republica Moldva se sarbatoreste Ziua independentei pe 27 august, ceea ce ne bucura, dar avem atatea sarbatori incat nu mai stii ce sa crezi. Multi sarbatoresc eliberarea Basarabiei de sub jugul romanesc, ceea ce evident intra in contradictie cu sarbatoarea de azi. Dar cine mai sta sa le analizeze, important este ca ziua e libera, centrul Chisinaului e plin de lume, iar pe 31 august vom avea sarbatoarea „Limba noastra [  cea română ], desi multi o numesc si azi limba moldoveneasca. Azi insa ne vom veseli cu totii, vine weekendul si avem trei zile libere, apoi marti iarasi sarbatoare. Poate e da liber si luni, sa avem o mini vacanta.

Ziua independentei RM – 27 august [ 1991 ]

Nu am sa tin eu lectii de istorie, mai ales ca inca ma gandesc ca acest site se va muta cumva pe alt domeniu. Sau cine stie, daca tot forte binevoitoare au distrus portalul Moldoveni.info am putea muta aici activitatea. Avem si partea de stiri de la batranul eMoldova, ba chiar si continutul de pe Ghimpele, site-ul de unde a pornit totul acum 16 ani. Da, cred ca asta o sa fac azi cand intreaga Moldova sarbatoreste Ziua independentei, eu o voi serba prin munca. Iar portalul Ghimpu.eu isi va gasi in sfarsit un rost. Acela de a salva [ elibera ] vechile site-uri luate cu de-a japca de doamna B.F. si fiul ei A.B.

Un proaspat psiholog, cel care scrie pe iSanatate.ro a zis ca ce spun eu este o dovada de frustrare, ca ar fi mai usor sa trec peste,dar cum sa treci peste faptul ca cineva ti-a distrus munca de 16 ani intr-o secunda, doar ca sa poata vinde daca se poate si sa castige cateva mii de euro? Dar uite ca un simplu articol scris cu ocazia unei sarbatori la noi in tara ne da sperante pentru ziua de maine, iar ideile bune vin cateodata dis-de-dimineata. Scris corect cu cratima, ca nu degeaba ne apropiem cu pasi repezi de 31 august, nu-i asa?