Aceasta sectiune isi doreste sa arate frumusetile Moldovei, acea Moldova de pe vremea intemeietorilor si a lui Stefan cel Mare. Cum astazi am avut onoarea si bucuria sa ma alatur Romanilor din Bucovina, ei vor fi primii care vor avea o galerie foto la noi pe site. Asa cum sper bine ca s-a inteles All MoLdova, nu se refera doar la moldovenii din Moldova romaneasca, sau la cei din Republica Moldova,ci la toti moldovenii, inclusiv cei din zona Cernauti sau cei din sudul Republicii Moldova, aflati acum ca si nordul Bucovinei, in Ucraina.

Puteti intalni acesti oameni minunati din Bucovina pe pagina comunitatii de pe FaceBook, desi va recomandam sa mergeti si sa ii cunoasteti personal, vizitand Bucovina, daca puteti, macar la 2-3 ani, desi ar fi o placere samergeti an de an. Macar o saptamana!

Copyright : Pozele de pe acest site este posibil sa fi fost trimise la redactie de catre persoane care nu aveau dreptul sa o faca, de aceea daca descoperiti pe site poze care va apartin, si nu doriti ca ele sa apara, este suficient sa lasati un mesaj din care sa reiasa acest lucru, sub acele poze, sa demonstrati ca va apartin, si ele vor fi sterse imdeiat. Ne cerem scuze anticipat daca se regasesc astfel de situatii pe site-ul nostru.