Aici gasiti forumul Moldovenilor de pretutindeni. Din pacate, daca aici pe site se poate scrie si in limba rusa, evident pe pagina destinata special limbii ruse (moderatorii de limba romana nu cunosc rusa, si astfel riscati ca ceea ce scrieti sa fie sters), pe forum avem momemntan numai limba romana. Fiind in general populat de romanii si moldovenii din diaspora, puteti gasi informatii interesante despre Uniunea Europeana, locuri de munca dar si alt einformatii ce tin de emigrare.

Sectiunea de emigrare in Canada este foarte bine dezvoltata, mai ales datorita colaborarii cu portalul e-Canada. In speranta ca veti gasi tot ceea ce va intereseza pe forum, va asteptam macar in vizita, daca nu si sub forma de colegi de forum!

Am adaugat melodia la sectiuea Forum, caci speram ca macar aceia care ne viziteza sa ne poata explica ce anume nu au inteles in ultimii 20 de ani, si cum pot uita ata de usor ceea ce vad in acest videoclip! Ion Paladi – Dorul Basarbiei, impreuna cu Orchestra Lauratii condusa de Nicolae Botgros!