Cel mai inalt prezentator TV din Moldova, Constantin Cheianu are de ceva vreme doua preocupari majore. Prima si cea mai importanta este sa da in Partidul Liberal, in Mihai Ghimpu si mai nou in Chirtoaca.

Fata lui Cheianu

Este mai mult decat evident ca e platit pentru asta de Mocanu, care e laudat cu orice ocazie. Dar cum scrie ceva, comenteaza ceva domnul  Constantin Cheianu, nu scapa ocazia si arunca o sageata in Chirtoaca sau in Ghimpu.

Ai zice ca asta e menirea sa pe lume, evident in afara de asi prezenta familionul pe FaceBook.  Ca evident ce faceam noi daca nu stiam ca fisa arata bine? Muream si nu stiam, pierdeam enorm, eram niste inculti.

Metoda lui Constantin Cheianu este eficienta (in mintea lui), planteaza o postare, lasa lumea sa comenteze si tot asa. Ce o avea doamne sub „claia de par” ce straluceste in ecranul televizorului?

In consecinta, daca doriti sa o vedeti pe Ersovina, o puteti admira, asta ca sa-i facem placerea lui Constantin Cheianu si sa-i popularizam si noi „ce naste din pisica..”, caci in curand in Moldova nu va mai exista nici un Rotaru sau Moraru, vor fi cu totii niste xxxov, sau yyyvin.

Si daca vreti sa va plimbati si voi prinAustria, Elvetia sau pe unde nu calca picior de moldovean,mai injurati putin pe primarul Chisinaului, ca de aia nu doarme bne familia Cheianu: de grija lui Chirtoaca. Daca mai adaugati o lauda pentru Mocanu si una pentru Cheianu, ajungeti si voi sa vizitati Europa!

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!