In timp ce posteaza pe facebook ca a servit cafeaua la Orange Cafe din Madrid, domnul Anatol Durbala, despre care am mai primit informatii ca umbla cu „sarut-mana, da si mie”, anunta in format 3D, ca are nevoie iar de ceva, pentru o filmare. Daca se uita si recomanda sa ne uitam la filme ilegal postate pe internet, de ce sa ne mai miram ca este in cautraea de familii sarace, care sa-i ofere material si recuzita pe bani „moldovenesti”.

Anatol Durbala cere ajutor (3D)

Cand critica guvernarile ca nu se gandesc la bietii oameni, pare un fel de urmas al.., era sa zic Vrancioaiei, da asta a trait peste Prut, in fine, poate ca nu e urmasul nimanui, in schimb obiceiul de a posta anunturi de genul.. am nevoie, hai hau, fara a preciza o plata, este cel putin pe masura inaltimii sale.

Ok, inteleg ca dai anunt pe unde se nimereste, la 999.md sau makler, pe facebook sau odnoklassniki, dar totusi ai macar decenta si zi cat platesti. Asa o sa ajungem o tara de milogi, care cerem totul pe gratis dar nu prea dam nimic altora.

Sau poate Anatol Durbala crede ca ne da prea mult, si i se cuvine ceva ajutor gratuit? Sa postezi de 3 ori acelasi anunt, este chiar distractiv, probabil se temea ca nu ajunge unul. Poate sa puna si in engleza, franceza sau spaniola. Ca tot se plimba peste tot. Oare tot gratis?

Durbala in 3D

Mi-l imaginez pe Steven Seagal la Chisinau cu un afis mare: am nevoie de o masina, o camera la hotel si doua pistoale pentru filmari. Aveti gratis? Sau cred ca asa a facut si Jean-Claude Van Damme cand a filmat in Moldova (de fapt la Bucuresti), a cerut cateva obiecte de recuzita gratuit de la Jurnal TV, care a avut placerea sa transmita filmul, evident in limba rusa.

Daca tot am ajuns la filmele in limba rusa, cred ca vom relua subiectul, caci se pare ca nimnei nu si0a dat seama inca de aberatie. In primul rand sunt traduse intr-o romana de mahala, sau probabil pe google translate, caci greselile sunt cu miile si pare mai mult moldoveneasca decat roamana. Apoi Auzi aiurea un Alain Delon spunand Я люблю тебя, in loc de  Je t’aime. Adica o s ainvete moldovanul sa graisca pe inglish cand o sa invat eu rusa!