Dianna Rotaru prezintă Provocarea destinului la Antena 1 in Romania, iar eu am vazut-o parca si la o alta emisiune, dar trebuie sa ma mai informez. Inteleg ca s-a terminat cu emisiuena gusturile se discuta pe care o „prezida” alaturi de Petru Chicu si Anatol Melnic. Despre cheful Chicu am inteles ca are deja trei locatii, doua restaurante si o locatie exceptionala pentru nunti si botezuri ( cumetrii ) la iesirea din Chisinau. Oare ce zice iubitul ei,  Ilie Tătaru? Pentru ca din 2020 parca, Dianna este maritata, are un sot oficial – tinerel si frumusel, pe numele sau Ilie.

Dianna Rotaru prezintă Provocarea destinului

Dupa ce s-a maritat, Dianna Rotaru a mai continuat sa prezinte emisiunea de la Pro TV Chisinau o vreme, dar din vara asta s-a mutat la Antena 1 – exact, rivala PRO TV-ului, dar din Romania. Imi place schibarea de look, adica deja nu mai pozeaza in ipostaze incendiare, iar eu cred ca asta i s-a impus de la noul post TV la care lucreaza. Sau ma rog, poate nu mai vrea sa para asa de atractiva, acum ca este casatorita ( este sau nu? ).  Intrebari am 1000 – de exemplu daca mai raspunde la acelasi numar de telefon, cel moldovenesc evident. Daca o mai pot invita la nunta sa cante – in tara sau pe unde mai sunt moldovenii plecati. Cat ma costa sa o invit pe Dianna Rotaru la o cumetrie? Dar la o nunta?

Informatiile de pe interent despre Dianna Rotaru sunt cam vechi, de exemplu pentru a o avea moderator la nunta scrie ca trebuie sa platesti 500 de euro – mi se pare putin ( cam scump? ). Evident ca nu gasesti astfel de informatii pe WikiPedia, dar cine le cauta acolo? Am si o informatie utila pentru toti: nu confundati cu romanca care poarta acelasi nume, a noastra are doi „n” pentru a face diferenta. In schimb o gasim pe moldoveanca pe YouTube unde are propriul canal ( nu confundati cu cel creat automat de platforma ): https://www.youtube.com/watch?v=PoFFoSLzXj4

Daca va place de Dianna Rotaru – spuneti o melodie de-a ei care va place, promit sa-i comunic. Si uite asa am trecut deja Prutul cu atatia artisti, incat ma intreb cine mai canta la noi in Moldova. Oare ce face Ilie Tătaru acum cand sotia sa a devenit vedeta la Antena 1? parca vad ca se gaseste peste Prut un compozitor care sa-i scrie niste melodii atat de frumoase, pe cat este noua prezentatoare a emisiunii cu mirese.

Dianna Rotaru

Dianna Rotaru prezintă Provocarea destinului