Ca sa lamurim de la inceput, nu-s sustinatorul lui Chirtoaca, dar am cam obosit sa-i vad pe moldoveni sporovoind dupa ce si-o fac cu mana lor. Mereu au de ales intre est si vest, niciodata intre nord si sud, acum mai niu, nu spun cine a inventat un nou slogan, am ales intre hârb sau oala sparta. Dar cine a ales? Nu noi, sau voi sau cine merge la alegeri si voteaza? In campania pentru Chisinau in turul 1 au fost destui candidati, de ce ati votat harbul si oala? Nu stiati si a trebuit sa va explice cineva, sau cum ati gandit in primul tur? Cu turul pantalonilor, ca sa fiu cat de cat decent?

A fost hârb sau oala sparta ?

Ati avut de ales intre 17 candidati, nu doi si nu trei, ci tocmai 17 candidati, cum se explica ca ati ales doar harbul si oala sparta? Ma revolt pentru ca unii dau impresia ca e de vina Chirtoaca, desi aici este clar vina ta, alegatorule! Iar la cata anti-campanie s-pa facut ma si mir ca a castigat! Au mai fost in lupta Oazu Nantoi si Serafim Urechean, Oleg Brega sau Tatiana Tomacu. Pe astia de ce nu i-ati votat? Acum, dupa ce tot tu ti-ai dat cu oala in cap, tot tu urli ca te doare? Ce-si face omul cu mana lui cum se numeste? Lucru manual, asta e raspunsul, deci nu va mai plangeti ca babele ca nu a iesit cine voiai, trebuioa sa votezi, sau daca esti mai breaz sa candidezi.

Concluzia: daca tu votezi, casca ochii si pune stampila unde trebuie, nu te mai plange ca nu vezi si ca iese cine nu trebuie!

Alegeri-primar-Chisinau

Alegeri primar in Chisinau – turul 2 – 2015