Uite ca l-am mai prins odata pe Anatol Durbala cu mata in sac, de data asta legat de filmele pirat, de pe site-uri ilegale ce posteaza filme traduse pe internet. Cum este prea ocupat cu omorat AIE-ul, nu prea are timp sa citeasca legislatie, sau macar sa se informeze cat de cat despre ce e lega si ce nu este.

Filme gratis

Si cum stim din alte scrisori primite la redactie ca este indragostit de „da si mie gratis ca am nevoie”, acum se uita la filmele gratuite oferite de site-uri mai mult sau mai putin legale. Probabil ca de aia se tot lauda Jurnal TV ca are filme leagl difizate, le ia de la Anatol Durbala, care la randul sau le ia de pe VK.

Convenabil, nu ai ce zice! Omu care se batea cu pumnii in piept ca lupta impotriva coruptiei si ilegalitatilor, e number one la piratat. Bravos, maladet (a se citi maledetto). Pai cum ramane coane Anatol cu onoarea? Facem ca turcii di Anatolia, dam cu mana la buzunarul cetateanului cinstit? Pai cum ramane cu dreptul de difuzare? Cu drepturile de autor?

Acum am intles, bun de gura rau la punga, asta era. Bine macar ca tigara electronica e in fata! Asa macar stim ce ne propunem, sa fumam electronic, sa furam electronic si sa manipulam tot electronic. Stiti care e cea mai eficienta metoda sa pacalesti lumea? Sa ii spui cateva adevaruri, de tipul: Plahotniuc e paupsar, apoi faci ce stii mai bine, pacalesti in stil mare.

Indemnul lui Anatol

Prin deductie logica, daca ai zis un adevar, esti om bun, asemeni doctorului Josef Mengele, care a spus ca Satlin e om rau, deci el e bun. M-ati dezamagit domnule Anatol Durbala, caci cine fura azi un film, maine va fura …. mai stiu eu ce! Ar fi cazul sa invatati a cumpara si nu a lua gratis si ilegal filme de pe internet!

Indemnul lui Anatol Durbala este cel putin iesit din comun, altfel nici nu am fi preluat acest email, pentru a-l publica.  Nu stim ce sa zicem, poate cineva i-a spart contul de facebook al marelui artist, poate e orbit de furie, din lipsa de prieteni pe facebook (are mai putin de 4000), sau poate asa trebuie sa fie!

Dreptul la replica este asigurat automat!