Nu doar femeile vor sa arate bine, ci si noi barbatii. Desi Bodybuilding Moldova nu se adreseaza doar barbatilor, totusi ei reprezinta peste 80% din persoanele care merg la sala sau isi cumpara aparate pentru a le utiliza acasa. Si ceea ce este mai important, activitatea de bodybuilding nu are limita de varsta.

Bodybuilding – la 93 de ani

Pentru a va convinge ca indiferent de varsta sau sexul pe care-l aveti puteti practica cu succes bodybuilding-ul, iata un exemplu care speram noi va convinge pe toata lumea.

Dr. Charles Eugster nu numai ca practica bodybuilding-ul, insa participa si la competitii, si multi tineri sunt cu mult in urma sa, el reusind in doar 45 de secunde sa faca câte 61 de tracţiuni, 57 de flotări la paralele şi 48 de abdomene.

Si ca sa vedeti ca nu conteaza cand te apuci, acest veritabil hercule al batraneilor s-a apucat de bodybuilding la 80 de ani!

Un lucru foarte important de care trebuie sa tineti cont cand va apucati de bodybuilding este dieta. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra vom posta cateva Retete Culinare care va vor ajuta sa va mentineti in forma si sanatosi!