Citeam zilele trecute despre turismul european, am facut cateva cerecetari si se pare ca turismul in Romania este pe val, adica in crestere. Programele de genul Bucharest stag au inceput sa se inmulteasca, dupa Ucraina si Rusia se pare ca intersul turistilor se indreapta acum spre Bucuresti.

Bucharest Stag

Iata ca vin si vesti bune nu doar cele rele, iar daca s-ar face ceva mai mult penru acesti turisti, cu siguranta ca ar fi si mai multi interesati sa vina si sa petreaca macar un weekend in Romania.

Bucharest stag sau pe intelesul tuturor un fel de petrecere nebuneasca, cu multa bere sau sampanie este in voga acum in toata lumea. Un grup de prieteni face o escapada intr-o locatie maiiesita din comun, undeva unde nu a mai fost, isi face de cap doua sau trei zile, apoi se intoarce cu adrenalina consumata acasa.

Daca s-ar implica si autoritatile locale mai mult, lucrurile ar incepe sa mearga si mai bine. Altfel totul este lasat la voia intamplarii, la mana unor agentii de turism de afara. Si asta nu e chiar bine, caci daca expeditii de genul Bucharest stag pot aduce cateva sute de turisiti, o forma organizata ar aduce mii.

Precum vedeti si in poza, exista deja firme care isi fac reclama pe internet pentru astfel de distractii, insa credem noi ca est emult prea putin pentru a avea un real succes.