Daca la inceput aveam dubii si credeam ca exista sansa sa ma insel, azi sunt sigur ca platforma DA – Demnitate si Adevar – este un fals, iar daca voi inca mai aveti dubii, am sa va explic si de ce este asa. Primul indiciu: televiziunea lui Val Butnaru este in lupta directa cu cea (sau cele) ale lui Plahotniuc. Asta nu inseamna ca cea din urma nu este p televiziune profesionista si nici ca Plahotniuc este curat ca lacrima. Inseamna doar ca asta nu mai este democratie, cand o televizune lupta direct cu un om politic, cu partidele – sustinand alte partide sau platforme ce isi doresc un ascendent politic – asta este exact opusul democratiei.

Eu spun NU alianței DA ( Demnitate si Adevar ) de la Chisinau

Acum punctul doi: i-am vazut cat de infierbantati sunt cei de la DA cand sunt intrebati de unire – nu le cer sa o accepte, dar cand sari ca ars – e semn ca ceva miroase si miroase urat! De ce? Pentru ca ieri pe piata i-am ascultat cum ne dau peste nas cu muzica lui Ion si Doina Aldea Teodorovici. De ce? Pentru ca muzica lor trezeste sentimentul national, doar ca cei de la DA – Demnitate si Adevar – sunt impotriva unirii si a unionistilor. Deci? Te folosesti de unionisti ca sa fii importiva lor? Buna manipulare!

Trei si de la capat: Ieri i-am auzit cerand demisia lui Timofte, a guvernului sau mai pe scurt – vorba sustinatorului Cheianu – jos ai lor si sus ai nostri. Dar cine-s ai nostri? Spera oare Topii si cu cei de la Jurnal Tv ca vor avea 51 de mandate in parlament? DA? Atunci vizeaza la cai verzi pe pereti! NU? Atunci pe cine vor la conducere? PSRM? PCRM? Vot sa-i ridice pe Shor sau Usatii cu Dodon la putere? Tocmai aia ce au furat se pare miliardul? Nu i-am vazut oferind solutii, de aceea le urez: dati jos guvernul pro european si hai sa vedem ce va urma! Va iesi rau? Cine plateste? Voi? NU, tot noi poporul vom plati si pentru asta!

De ce NU vreti unirea? Pentru ca asa ar exista DNA, ar apare milardul furat dar … voi nu ati mai avea pe cine manipula! Corect? V-am prins cu mata-n sac? DA! Asta este adevarul si culmea inseamna si putina demnitate, sa recunoastem ca suntem totusi ROMANI!

Politica la Chisinau

Politica la Chișinău – Platforma DA