Desi ieri presedintele Nicolae Timofti l-a respins pe Vlad Plahotniuc si a spus clar majoritatii formate din cei 54 de deputati sa nul mai propuna, acestia nici nu au asteptat sa treaca ziua si l-au inaintat tot pe oligarh. Adica ei deja nu vor sa avem liniste si stabilitate in Moldova, ci se lupta deschis cu presedintele Timofti. Adica ori ca noi ori mai bine Potopul dupa noi! Bine, asa sa fie dragi deputati, dar sa nu va mire daca poporul va zice altceva, fie direct in strada, fie indirect la vot.

Instabilitate maxima in Republica Moldova – zi decisiva la Condrita – alegeri?

Televiziunile s-au impartit in doua tabere, mi se pare ca niciuna nu areflectat just evenimentul de ieri. De ce zic ca presedintele a procedat corect? Pentru ca fie ca cei de la Publika TV vor sa recunoasca fie ca nu, Vladimir Plahotniuc este cel mai detestat om din Moldova, vedeti ca nu spun doar politician, ci om. Cu voce pitigaiata, cu fata de nu mai zic ce ( asta e vorba noastra in cartier, sa ramana asa ), Vlad Plahotniuc iesise sa ne spuna cat de bune este el. Noi stim insa ca nu e bun de nimic, si stiti de ce? Pentru ca nu a spus nimic justitia ( despre care se spune ca e in buzunarul sau!). Deci cum nimeni nu a demonstrat ca Plahotniuc e vinovat, la fel nu a demonstrat nici ca e nevinoavat. Deci planeaza asa cum zicea presedintele suspiciuni rezonabile de coruptie. Asta nu inseamna ca este corupt, dar nici ca nu este!

Daca nu se jucau cu noi ani de zile, acum nu mai erau in situatia asta, trebuia judecat – condamnat sau achitat! Acum era clar. Dar ai vazut politician sa nu fie corupt? Hai ca asta e o gluma, daca nu cumva i-am putea spune chiar oximoron ( ca sa nu existe dubii: nu este corupt – politician) !

Instabilitate in Moldova

Instabilitate maxima in Republica Moldova