De ce nu renunta Plahotniuc la fotoliul de premier si cine vrea sa-l vada pe oligarh in fruntea statului? Nu pricep care sunt socotelile lui Shor, Usatii si Dodon, nu mai zic de cele ale lui Mihai Ghimpu. Sa presupunem ca-l dau jos acum pe Nicolae Timofti, ajunge Andrian Candu Presedinte. Mai departe ce face opozitia? Se mai vand cativa comunisti? Asa si? Renunta pro-rusii pentru trei ani la tot de dragul lui Plahotniuc? Ma indoiesc. Iar Mihai Ghimpu distruge de tot Partidul liberal doar de dragul PD-ului? Care la randul sau va dispare de pe scena politica?

De ce nu renunta Plahotniuc la fotoliul de premier al Republicii Moldova

Sincer nu inteleg ce este in capul niciunuia dintre jucatorii politici ai momentului, de ce insista Vlad Plahotniuc la postul de prim ministru? Din orgoliu? Cauta un motiv sa-l demita pe Timofti? Adica nu mai aveau rabdare pana in martie? Este evident ca tara se cufunda in cea mai grea si neagra perioada din 1992 si pana astazi, De ce este mai rau acum ca atunci? Chiar daca atunci poate traiam mai rau, aveam sansa sa ne ridicam si sa mergem mai departe, azi am pierdut aceasta sansa.

Poporul va fi dezorientat, va trai mai rau, probabil ca preturile vor creste exponential, leul se va deprecia pana la 30 de lei pentru un euro, cu siguranta, pe cine sa votezi si de ce? Europa nu va mai da bani, probabil ca si Romania va diminua considerabil banii alocati Moldovei, Rusia ne va ingenunchia si mai tare, deci ce am castigat? Nimic, am tacut in loc sa iesim la proteste de amploare, ne-am uitat la televizor ca acum sa avem de ce ne plange. Ne meritam soarta, o spun cu regret!

Plahotniuc

De ce nu renunta Plahotniuc la fotoliul de premier