Daca ma intrebi pe mine, eu l-as vota pe Mihai Ghimpu presedintele Moldovei, dar stiti de ce? Ca sa-i fac in ciuda lui Voronin, Plahotniuc, Shor si Usatii. A, l-am uitat pe Dodon, dar mi-am amintit pe loc, deci cam asa stau lucrurile. Pana la urma daca-l votam pe Mihai Ghimpu presedinte ce ar fi asa de rau? Nici macar nu ar dura prea mult, ar face unirea cu Romania si gata, adio presedentie! Hai ca nu ar fi chiar rau,nu-i asa?

Mihai Ghimpu – presedintele Moldovei sau al PL-ului?

Daca tinem seama ca Mihai Ghimpu a mai fost presedinte al Republicii Moldova, interimar ce-i drept – tot e mai calificat decat „rapandulele” de la TV. Iar cand am auzit ca Andrei Nastatse, finul si finantatul lui Viorel Topa se vede deja presedinte al Molodvei, deja ma ia cu tremurici. Asa ca eu il votez pe Mihai Ghimpu chiar daca nu-l propune nimeni.

Dar revenind la Andrei Nastase, fost procuror si actual avocat al oligarhilor evadati in Germania, oare nu vi se pare ciudat sa-l vezi pe el la conducerea Moldovei? Acum serios, ce poate el sa faca? Sa-i gratieze pe Topi, sau ce? Lasa ca-i mai bine cu Ghimpu, asta macar e unionist, e pro-roman si ce-i in gusa si’n capusa. Nu e prea mult? Asta e, de unde nu e nu cere nimeni, dar tot pe el o sa-l votez, la fel si cu PL-ul. A da, si cu Chirtoaca, na – v-am enervat? 🙂 De aia nu mai pot eu sa dorm, ca nu va convine!

Mihai Ghimpu - confesiuni

Mihai Ghimpu – presedintele Moldovei sau al PL-ului?