Nu sunt marele fan al lui Mihai Ghimpu, dar nici dusmanul sau de moarte, asa ca incerc sa fiu impartial. Nu spun ca nu a facut greseli, ca drumul sau politic este cel pe care l-as fi urmat si eu, dar nici nu pot spune ca daca ar fi fost impotriva AIE-ului am fi fost mai fericiti. A incercat sa iasa de la guvernare, la ce i-a folosit ( sa noua la ce ne-a folosit? ). La nimic, iar acum ajungem sa-i gasim vina si acolo unde nu este cazul. Mai nou am ajuns sa dam stiri din surse din ce in ce mai bizare, punem titluri din ce in ce mai departe de context.

Mihai Ghimpu nu-i usa de biserica, dar nici asa nu se fac stirile adevarate in MD

Recent am gasit un titlu pe site-ul Unimedia, am zis ca au descoperit ceva si ca merita sa citesc, desi stiam ca am mai luat leapsa de la ei de cateva ori. Iata ce gasesc si care era realitatea:

Pro- europeanul nostru Ghimpu este cel care l-a sprijinit pe Plahotniuc să fure miliardul

Citesc articolul si descopar ca de fapt, titlul celor de la Unimedia este un citat dintr-o propozitie a unui invitat de la B1 TV. Asa faceti dragii mei stirile? Care sunt sursele? Care sunt dovezile? Declaratia fostului consilier Iulian Fota care daca este sa-l credem pe Roncea este un fost agent KGB. Nu zic ca este asa, dar nici ca nu poate fi. Adica mai pe scurt, nu inteleg al cui este si ce urmareste Unimedia cu astfel de titluri, dar se apropie toto mai mult de un site gen Can Cand, cu titluri inselatoare!

Mihai Ghimpu

Mihai Ghimpu nu-i usa de biserica, dar nici asa nu se fac stirile adevarate in MD