Nu inteleg atasamentul lui Ghimpu fata de Plahotniuc, chiar daca liderul PL incearca sa ne convinga ca o face pentru a pastra cursul european al Moldovei. De la prieteni in politica si pana la a sustine candidatura lui Vlad Plahotniuc la functia de prim-ministru e cale lunga, caci ma indoiesc ca asta era singura solutie pentru Moldova. Ca dovada ca acum la a treia strigare au descoperit ca mai era un om integru in PD, in persoana lui Pavel Filip. Deci daca vrei – poti, doar ca Vlad Plahotniuc nu voia si punctum!

Nu inteleg atasamentul lui Mihai Ghimpu fata de Vlad Plahotniuc si punctum

Ceea ce s-a intamplat in Republica Moldova frizeaza ridicolul, nu ma refer aici la prima nominalizare a lui Vlad Plahotniuc la functia de prim-ministru, ci la a doua, la adunarea din fata Oprerei din Chisinau si la scrisoare de elev de gimnaziu adresata presedintelui Nicolae Timofti. Ok, domnule Mihai Ghimpu, ai vrut sa fii partener onest si ai lasat prima tentativa, dar la a doua? Ce explicatie ti-a putut da Plahotniuc ca sa crezi ca presedintele e dus cu pluta si va reveni asupra deciziei de a nu-l nominaliza pe oligarh?

Ok, am inteles ca nu s-a dovedit ca este vinovat, de aceea se plimba liber intre Moldova si Elvetia, dar de aici pana la insistenta cu care voiati sa-l lipiti de scaunul de premier, e cale lunga. Deci PD sef la Parlament, acum sef la guvern, ce nu mai are Plahotniuc in buzunar? Dar ce aveti voi de castigat din asta? Ca nu vor fi alegeri anticipate? Garantez eu ca vor fi!

Vladimir Plahotniuc

Nu inteleg atasamentul lui Mihai Ghimpu fata de Vlad Plahotniuc si punctum