Lovitura grea pentru Vlad Plahotniuc azi, primuta de la presedintele Nicolae Timofti – care fie vorba intre noi – a dat dovada de verticalitate si consecventa. Au stat Lupu ( Marian, evident ) si cu Plahotniuc la sfat, au gandit la rece – afara erau totusi cu plus gradele, apoi au decis – noi nu renuntam, mergem la anticipate decat sa cedam locul lui Plahotniuc de la guvern. Asta daca nu reusim sa cumparam cateva voturi, desi se pare ca in loc sa creasca adeptii lui Vova din alianta, se tot imputineaza.

Stiti povestea cu lupul lui Plahotniuc? Ion Creanga! Da, mai aia cu sariti vine lupu’!

Ne-au speriat pana acum ca vin socialistii, ca uite domnule mai bine un rau mai mic decat unul asa de mare, dar moldovenii s-au ca, saturat de farierit si se pare ca prefera orice, numai Plahotniuc sa nu fie! Asa a zis si Timofti de doua ori, odata ieri si alta data azi! Pai cum era sa vina si sa spuna, stiti – ieri nu intelesesem cat de bune este oligarhul, dar azi – dupa ce m-au amenintat ca ma dau jos, sau se jura pe cravata de pionier ca aduce dovezi ca e nevinovat, dar dupa numire, evident – gata, am inteles: Plahotniuc este salvatorul tarii, Fat Frumos din Padurea Domneasca!

Hai sa fim seriosi, cine credea asa ceva ori era naiv, ori avea impresia ca in Moldova toti au venit cu pluta pe Nistru. Mai bateti-va capul, nu dormiti noaptea – poate va vine mintea la cap!

Lupul lui Plahotniuc

Stiti povestea cu lupul lui Plahotniuc? Ion Creanga! Da, mai aia cu sariti vine lupu’!