In curand vin sfinetle Pasti, iar noi am dori sa oferm o raza de bucurie tutror cititorilor nostri, fie ca sunt din Suceava, Vaslui sau Bacau. Am enumerat cateva orase din Moldova, caci desi suntem cititi de toti romanii, fie ei in tara sau peste hotare, cei mai multi cititori sunt din Moldova. Adica 69% dintre cititori sunt interesati in mod direct de ceea ce prezentam noi, fie ca este politica, informatii comerciale sau despre starea vremii.

Daca tot suntem intr-o mini vacanta pana pe 6 aprilie, atunci haideti sa mergem la cumparaturi, dar nu prin Mall-uri, ci pe internet! Va prezentam in continuare doua magazine online, noi si care ofera reduceri suplimentare de 5% pentru cumparatorii ce lasa un feedback pe pagina lor.

Asa cum era de asteptat, vom prezenta un site pentru doamne si unul pentru domni, ambele fiind excelente pentru a cumpara un cadou deosebit copiilor.

Primul magazin prezentat este 4U Lady, asa cum v-ati dat seama si din denumire, este destinat doamnelor, iar daca de Florii au fost felicitate toate doamnele cu nume de flori, astazi le oferim cadouri tuturor doamnelor care ne citesc. Cel de-al doilea magazin este celdestinat telefoanelor mobile, tabletelor si altor gadgeturi, in speranta ca veti reusi sa va schimbati acele echipamente care nu va mai satisfac nevoie la fel de bine ca atunci cand le-ati cumparat!