Am decis sa oferim cititorilor o noua optiune pe portalul nostru, intitula ta Stiri Locale. Astfel, fiecare cititor va putea sa ne transmita stiri locale din toata lumea, acolo unde traiesc romani! Cum functioneaza? foarte simplu! Ai o stire locala, sa zicem din Bacau, vrei ca aceasta sa fie vazuta de cat mai multi cititori, o postezi chiar in formularul de mai jos. Noi preluam stirea, o verificam si o postam.

Sa mai radem putin

Cum am spus in prima parte a stirii noastre, puteti sa ne comunicato stiri de oriunde este o comunitate romaneasca, fie din tara, fie din Republica Moldova sau din Cernauti. Poate fi si din Germania, Spania sau Statele Unite ale Americii. Nu conteaza, ceea ce coteaza este sa fie de acolo unde sunt romani!

Portalul All Moldova vrea astfel sa va ajute sa fir mereu la curent cu ceea ce se intampla in lume, dar sa fie din partea celor ce ne citesc, astfel informatiile de interes general vor fi mult mai la obiect.

Pot fi stiri mondene, ceva ce ati aflat despre Anda Adam sau despre deschiderea unui restaurant romanesc in Tokyo. Pot fi stiri din sport, o echipa romaneasca din liga a doua a jucat un meci amical in zona in care locuiti! Sau ati aflat ca antrenorul echipei locale de fotbal merge cu baietii la chefuri! Nu conteaza! Daca aveti si o poza, puenti link-ul si noi o preluam! Totul in asa fel incat incepand de azi, stirile locale sa fie la indemana oricui!