Va zic drept ca nu sunt un fan al sotiei confratelui meu, doamna Stela Popa, iar de Valentina Buliga nu am auzit niciodata, noroc ca sunt prietem cu Dan Dungaciu pe FcaeBook, prin urmare imi parvin si cateva postari de la sotia sa. Asa am aflat ca Stela Popa este suparata pe Valentina Buliga, si se pare ca pe buna dreptate. Daca ceea ce „a spus ca a spus” si anume ca:

Unele mame au furat din bugetul de stat…”

Atunci am si eu o problema cu Valentina Buliga, caci de stat la cozi cum povesteste Stela Popa cu siguranta ca stam cu totii, nu mai zic ce interesant este cand suni la medicul de familie si spui ca ai o criza de rinichi, abia te mai tii pe picioare si vrei o programare. Pe banii tai , evident, caci doar esti asigurat. Si vine imediat raspunsul medicului, subordonatul oarecum al doamnei Valentina Buliga: puteti veni luna viitoare? Mamaie, pana atunci sunt moarta, dar se pare ca oricum nu ai cui spune astfel de treburi.

La final de buliga

Daca mamele fura din buget, atunci sper sa nu mai aud de Moldova decat cand o sa-i mai scriu eu doamnei Valentina Buliga, adica nicodata. Uite cum din critic al doamnei Stela Popa, am ajuns sustinatoare. Unde dai si unde crapa?

Valentina Buliga ii face cu degetul Stelei

Valentina Buliga ii face cu degetul Stelei