Care este legatura intre Renato Usatii, Domnica Cemortan si Miss popularitate nu stim, dar blondina sustine ca de fapt miliardarul vrea sa fie si el bagat in seama, asa ca profita de notorietatea Domnicai Cemortan pentru a iesi in presa. Ce este drept, stim ca miliardarul Renato Usatii este atras de fete frumoase, cum ar fi cele de la Блестящие, pe care le-a adus tocmai la Falesti pentru un mega concert. probabil ca acum o sa stati si o sa cautati pozele incendiare cu cele patru fete alese de Renato Usatii pentru a canta in Moldova la Falesti, insa ar trebui ca mai inainte sa va racoriti putin, ca sa nu luati foc.

Ce-si doreste fiul unor profesori de engleza din Falesti nu stim, dar parca sa te gandesti ca celebra Domnica Cemortan este sursa sa de aparitii la Tv sau in presa, parca este un pic [ doar un pic, nu mai mult ] exagerat. Sa te visezi totusi Miss cand de fapt esti cunoascuta pentru ca ai ajutat un comandant sa scufunde o nava, parca nu te face una din vedetele Moldovei.

Mitul primului milion

Se pare ca toti ne invaluie cu mult aceata, explicand cum poti sa ajungi in Rusia sau chiar si in Moldova milionar doar daca te duice capul.

Când am plecat la Moscova, aveam datorii de 300 de mii de dolari, o sumă fantastică pentru mine pe atunci. Mi-au trebuit trei ani ca să-mi achit datoriile. Împrumutam pentru a realiza o idee sau alta. Fără bani, nu poţi face nimic.

Un singur lucru nu ne spune Renato Usatii, cine-ti da 300 de mii de dolari cand esti sarac? Ma gandeam eu ca nimeni, poate doar inima mare a Domnicai Cemortan.

Domnica Cemortan Wikipedia