Daca nu ar fi tragic, ar fi cu siguranta comic. Astazi spune domnul Anatol Durbala pe pagina sa de socializare capitalista (FaceBook), caci daca nu stiati este si una comunista, cautata cu foc de sute de moldoveni ( Odnoklassniki.MD ) ca a fost calcat de o masina cand se plimba dis de dimineata pe strada 31 August. Ce ma mira e ca a fost calcat, dar dupa aceea a fugit dupa faptas. Cum se poate, nu ma duce capul, dar ca in Chisinau trebuie sa traversezi exact ca pe front, chiar si daca semaforul e verde, e de notorietate.

Anatol Durbala calcat de o Dacie

Anatol Durbala calcat de o Dacie

Acum, ca sa mai dam si putin iz de gluma, teoretic de vina este domnul Anatol Durbala, In primul rand nu s-a uitat ca vine un inamic, Dacia – se stie ca Dacii au vrut mereu sa le ia ceva moldovenilor – apoi se deplasa la ora matinala pe strada 31 August, strada cu multiple simboluri anti-moldovenesti, la care daca mai adaugam si apropierea de Ambasada Romaniei, eu zic ca e clar un complot a lui Plaho.

Pentru a vedea postarea originala, aveti poza din stanga, pe care o puteti mari destul de usor cu un click.

La scurt timp dupa anuntul atentatului, Anatol Durbala anunta ca e viu, si ca nu au reusit cainii sa omoare calul. Ne bucuram cu totii ca e viu, desi nu ne bucuram ca tocmai o Dacia a fost autoarea evenimentului. O Lada, Jiguli sau chiar Niva ar fi fost mai normal, insa asta e viata, tot vecinii de la Vest sunt cu o oarecare vina in patania de azi. Sau o fi o aluzie la viitorul Black Friday de peste fix o luna!

Iata ca acum Anatol Durbala a cazut pe ganduri, dar si noi stam si ne intrebam: Sa fie de vina Guvernul, Chirtoaca sau chiar Ghimpu?

Anatol Durbala rege