Asa cum v-am obisnuit deja, la sectiunea biografii avem placerea de a va prezenta cele mai populare persoane din Moldova, astazi a venit randul frumoasei prezentatoare de la PRO TV, Angela Gonta. Nascuta la Chisinau, la data de  16 august 1978, Angela Gonta prezinta stirile PRO TV de cativa ani. Angela Gonta a vazut lumina zilei in satul Bardar din raionul Ialoveni.

Angela Gonta la Pro TV

Angela Gonta este un personaj aparte in media din Republica Moldova, serioasa ea prezinta zi de zi stitile PRO TV. Acum ceva vreme, cand scriam despre divortul lui Vlad Filat – multi credeau ca batem campii – se zvonea ca ar fi iubita celui mai puternic politician din Chisinau. Au fost barfe si s-au dovedit total neadevarate.

Evident ca nu a ratat nici Angela Gonta o sesiune foto pentru revista Unica, este indragostita de moda si isi cumpara destul de des rochii, de preferinta de culoare inchisa, uneori chiar negre.

Vom incerca in zilele ce urmeaza sa-i luam un interviu, asa cum am facut si cu alte vedete din Moldova, pentru a va dezvalui cat mai multe secrete legate de una dintre cele mai populare prezentatoare din mass-media din Republica Moldova.

Pe Angela Gonta o gasiti si pe FaceBook, are deja 4827 de prieteni, deci mai are putin pana la limita celor 5000 acceptati in mod gratuit de reteaua de socializare, prin urmare daca doresti sa te numeri printre prietenii ei, mai ai timp. Angela Gonta nu este obsedata de shopping, in  schimb adora accesoriile de calitate. [Va urma]

Angela Gonta